Tot ziens in de salon! Liefs, MODI nails&more

TAPE-IN HAIREXTENSIONS

Bij deze tape-methode word het haar als het ware tussen 2 'plakkende strookjes haar' geplakt . Voor het aanbrengen wordt de zogenaamde 'sandwich'-methode gebruikt. Daarbij wordt een dunne strook van het eigen haar afgedeeld en op een zijde van de tape-extensions gelegd. Vervolgens wordt het tweede gedeelte van de tape-extensions er bovenop gelegd, zodat het eigen haar ertussen geklemd wordt. Dit alles wordt zonder verdere tussenkomst van speciale apparaten aangebracht. Met de tape-methode worden gemakkelijk volledige haarverlengingen aangebracht, maar ook deelverlengingen of speciale effecten. 

 

Het systeem is erg populair vanwege de snelheid waarmee het kan worden aangebracht, maar ook waarmee het weer verwijderd kan worden.  Ook zijn de tape-in extensions erg duurzaam, doordat je deze weer kunt hergebruiken. 

 

Het gebruik van de tape-methode levert een goed resultaat. Door de dunne opbouw vallen de tapes nauwelijks in het haar op, waardoor de haarverlenging er erg natuurlijk uitziet. 

 

De houdbaarheid van het haar staat ongeveer op een jaar of langer. Dit hangt volledig af hoe u zelf met het haar omgaat en hoe u dit verzorgd. Voor de juiste verzorging kunt u bij ons terecht.