BIAB NAILS

BIAB (builder in a bottle - TGB)

Wat zijn BIAB nagels nu precies?

*BIAB staat voor 'Builder in a Bottle'.

 

Wat zijn BIAB nagels nu precies?

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een verlenging maken, als u dat graag wil. Je kunt BIAB clear als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

 

Wat doet BIAB voor je nagels?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

 

Voor wie is BIAB geschikt?

Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor u na een aantal behandelingen al zichtbare langere nagels zult hebben.