OVER MODI

MODI TEUNISSEN

MODI Teunissen, eigenaresse MODI nails & more.

 

Ik ben MODI en ik ben 23 jaar & ik hou van alles wat er bestaat in de beauty-branche! Van wimpers tot wenkbrauwen tot aan nagels en haar en ga zo maar door!

 

Vanaf kleins af aan heb ik altijd al gezegd dat ik kapster wilde worden. Na mijn middelbare school mocht ik eindelijk naar de kappersopleiding en daar ontdekte ik al vrij snel dat ik nog meer wilde gaan leren. Ik wilde ook wenkbrauwen en wimpers behandelen, nagels gaan zetten en hairextensions leren plaatsen. Na 2 jaar in de kapsalon te hebben gewerkt en erbij wat nagels en wimpers deed, kwam ik erachter dat het kappersvak toch niet mijn ding was (op de hairextensions na) en dat ik helemaal volledig mijn eigen salon wilde hebben. Focussen op mijn eigen ding. Ik heb voor mijzelf gekozen en mijzelf in het diepe gegooid, ik begon eind 2018 voor mijzelf te werken in mijn eigen salon en dit doe ik nog elke dag met onwijs veel plezier!

 

Nu bijna 4 jaar later (al 5 jaar actief), volg ik bijna elke maand curcussen voor zowel nagels/wimpers etc. Ik groei steeds meer in de behandelingen  die ik uitvoer en dit zal ik altijd blijven verbeteren door de laaste trends en curcussen te blijven volgen. Ik streef naar eindeloze perfectie voor al mijn klanten! 

 

Tot de dag van vandaag wil ik nog steeds elke dag meer leren en meer kunnen & zal ik elke dag met liefde voor jullie klaar staan.

 


Ik hoop u snel te zien in mijn salon!!

 

 

Liefs,
Modi Teunissen

MODI nails & more